Ajattelin jouteissan jotain taustaa laittaa tästä meidän projektista eli koko homma lähti liikkeelle keväällä 2007 kun ajelimme katselemassa tontteja ja ihastuttiin tähän nykyiseen tonttiimme kun se vaikutti aika lailla täydelliseltä eli puolen hehtaarin tontti keskellä metsää lähellä keskustaa (Keskustaan matkaa 6km). Asemakaava ei vielä alueelle ole ennättänyt vaikka tulossa onkin joten saatiin yksityisen kautta iso tontti ja erittäin edullisesti alueen hintoihin nähden.

Ensimmäisenä haettiin suunnittelutarveratkaisua ja kun kaupungilta tuli hyväksyvä päätös, niin kaupat tehtiin syyskuun alussa. Lokakuun alussa tilattiinkin sitten jo talopaketti :) Viime viikolla tilattiin Parmakeittiöltä kalusteet. Kirvesmies ja vastaava mestari löydettiin jo syksyllä. Rakennuslupapaperit lähti kaupungille 31.12.

Tonttia ollaan raivattu koko syksy ja alkutalvi. Puoli hehtaaria on täynnä puuta joten tekemistä on riittänyt kun kaikki puu on jäänyt itselle eli haloiksi ollaan tehty.Nyt alkaa homma olla aika lailla hyvällä mallilla tontillakin ja enää on vaan pienempiä puita raivattavana. Tarkoitus ois nyt jopa muistaa ottaa kamera mukaan jos sais kuvia otettuun tontista. Harmittaa ihan älyttömästi kun ei kesällä tullu otettua kuvia niin ois ollu ennen ja jälkeen raivaamisen :D Mutta kuvia on tarkoitus tänne joo laittaa!

Meidän pikkuperheestä voisin sen verran taustaa kertoa et ollaan molemmat tosi nuoria, minä 24 ja Timo 22. Minä työkseni olen myyjänä paikallisessa silmäasemalla ja Timo tekee kolmivuoroa tehtaalla. Joten aika lailla perusperhe ollaan :) Asutaan tällä hetkel ihan karseessa kaupungin betonibunkkerissa ja tahtoo kyllä täältä poies mahdollisimman pian! 

Eli tälläisia taustatietoja :)