Melkein on taas kaksi viikkoa edellisestä päivityksestä ja raksalla näyttää taas pikkisen erilaiselta. Väliseinät ja ulko-ovat on saatu paikoilleen ja minä olen ahkerasti kittaillu ja hionu mutta vasta puolessa välissä mennään. Homma etenee hitaasti kun töiden jälkeen käyn hommia aina pari tuntia kerrallaan tekemässä, mutta tupakeittiö alkais olla kohta pohjamaalauskunnossa sekä myös meidän makuuhuone ja kodinhoitohuone. Pienet makkarit ja eteinen vielä ovat siis vaiheessa :) Kosteat tilat on saatu muurattua ja tasoitettua ja saunakin on jo aika kivasti edennyt.

Tulikiven leivinuuni tulee meille huomenna ja uunimestari ensi viikolla. Piippu laitettiin kirvesmiehen avustuksella kasaan eilen ja tänään. Niin ja ensimmäinen seinä pohjamaalattiin ja sitten laitettiin jo pintamaalikin. Uunin takana oleva seinä nimittäin piti käsitellä ennen kuin uuni tulee kun sit on vaikeempi jo maalata kun uuni paikoillaan.Et sellaista on joo aikaan saatu. Tulevana viikonloppuna meillä on molempina päivinä talkooporukat kasattu että saataisiin talo maalattua ulkoa loppuun ja muutenkin siivottua piha että alkais ulkopuolelta saada hommat valmiiks. Toivotaan vaan hyviä kelejä :)

ITe jään huomenna lomalle (JEEEE!!!) kahdeksi viikkoa ja haave, toive ja unelma olisi raataa kittaukset loppuun ja hioa että sais pohjamaalattua seinäpinnat sisältä. Tapetit on jo valkattu niihin seiniin kun ne tulevat ja laatat tilattiin kaikkii kosteisiin tiloihin kuluvana viikolla.Toivotaan että loman aikana pääsis sit jo laatoittaakin!

1860698.jpg

Meidän turjake EHKÄ hieman kurassa! Ja kotiin ku päästin niin sänkyyn heti.KIITOS!

1860699.jpg

Roni ei muutenkaan ota kauheeta stressiä rakentamisesta :D

1860700.jpg

Timo seinien laitossa

1860701.jpg

Vasemmalla keittiö ja oikealle jää siis olohuone

1860706.jpg

Seinien kittaamista

1860708.jpg

Olohuoneesta eteiseen päin. Perällä kaksi pienempää makuuhuonetta

1860709.jpg

Keittiöstä kodinhoitohuoneeseen

1860711.jpg

Minä ja kittauslastat - läheiset ystävykset vielä piiiiiiiitkään-

1860715.jpg

Ja näin se homma etenee....

1860720.jpg

Uunin takaseinä pohjamaalattu ja vedetty pintamaali seinään.Värivalinta onnistui tosi hyvin kun haluttiin vaalea beige seinien sävyksi. Kuvassa seinä näyttää tummemmalta kuin luonnossa on ja kellertävä väri tulee keltaisesta halogeenivalosta joka osoittaa seinään.

1860728.jpg

Tässä kuvassa seinän väri oikeampi. Ja piippu on siihen turattu!

1860735.jpg

Ja lopuksi vielä kuva kosteista tiloista eli vasemmalla sauna ja oikealle jää suihku. Sauna lienee alkaa olla huomenna aika lailla valmis.Tänään puuttui vain viimeiset villat ja sit foliot ja paneelit päälle.