Eilen saatiin tieto että rakennuslupa on päätetty!! Pitkä odotus siis loppu kun päätökseen meni aikaa 3,5 kk joten onneksi oltiin ajoissa liikenteessä. Mutta nyt ei tarvii sitä enää odottaa.Tontillakin on käyty ja raivattu taas metsää mutta tuntuu ettei se puun määrä vähene vaikka kuinka paljon niitä kaatais mutta kai siinä jossain vaiheessa loppuu työstäminen.. Sähkö- ja lvi-urakoitsija saatiin pitkän pohdinnan jälkeen päätettyä. Lähinnä LVI:ssä meni miettiessä se lämmitysmuoto ja lopulta päädyttiin vesikiertoiseen lattialämmitykseen sähkökattilalla.

Tää viikko on mennykkin taas asioilla juostessa kun alkaa kiirettä tulla kun raketamiseen ei olekaan enää ku reilu kuukausi. Yllättävän nopeasti se aika kuluu. Mutta ei tässä lienee vielä aihetta paniikkiin :)Puuttuu oikeastaan enää vaan kaivuu-urakoitsija kun saatiin toi betoniasia ja konevuokrat selvitettyä jne.On vaan koko ajan mielessä et onkohan nyt kaikki asiat hoidettu.Aloituskokous pitäisi vielä pitää, sit vakuutukset kilpailuttaa ja järjestää, laina-asiat hoitaa loppuun, kilpailuttaa salaoja+umpisäiliö+muut ulkopuoliset viemäri/vesihässäkät, vesiosuuskuntaan pitäisi kartta toimittaa et minne vesi vedetään jnejnejne.

Mutta tälläistä siis kuuluu nyt. Sunnuntaina mennään taas tontille ja tarkoitus olisi nyt olla siellä koko päivä,ellei VETTÄ sada. Toisaalta sais sataa niin alkais noi lumet häviää ku epätoivo iskee ku sitä vaan tulee lisää,lisää ja lisää :)