Nyt kun ei vielä pääse tositoimiin niin kovasti ollaan isännän kanssa suunniteltu sisustusta (Siis minä olen suunnitellut!).

KEittiöhän meille tulee parmakeittiöltä ja samoin kodin muut kalusteet. Keittiöön tulee meille massiivipuuovet ja tason väri on vielä hakusessa. Kuvia ovimallista löytyy sivulta http://php.parmakeittiot.com/hintapeli.html Ovimalli on oopperan kirsikka. On mietitty tasoksi mustaa mutta nyt ollaan kääntymässä kuvan harmaan suuntaan ettei tulisi hirveän tumma. Koneet tulevat teräksisinä. Keittiöön ruokailutilaan oon miettiny koti-idean pöytäryhmää koska oli ihanan vaalea tosin valkeat tuolit vähän pelottaa ja ne täytyisi päällystää! salvia_180poyta_tuoli.jpg

Mietin vaan et meneekö väri liian tummaks verrattuna keittiön kaappeihin. Tarkoitus on sisustaa keittiö kuitenkin suht romanttisella tyylillä ja esim jotex myy ihania ja edullisia romanttistyylisiä esineitä kuten vaaleanpunaisia kynttiläsettejä ihanilla alustoilla ja samaan sävyyn kaitaliinoja jne. Mut luulen et pöytä lienee pitäisi olla enemmän kirsikan sävyyn. Seinät meillä lienee tulee tupakeittiöön jollain beigen/vaaleanruskean sävyllä.